Gratis e-book:

5 valkuilen die een lager verzuim in de weg staan

Als een medewerker ineens ziek wordt, weet je dan waar je allemaal rekening mee moet houden? Weet je wanneer de bedrijfsarts ingeschakeld moet worden en wat er allemaal komt kijken bij een ziekmelding? Zeggen de termen probleemanalyse, Plan van Aanpak en Eerstejaarsevaluatie je iets of niets? Moet je direct voor vervanging zorgen of kunnen de andere medewerkers het wel even opvangen?

Er zijn vijf valkuilen die een goed verzuimbeleid in de weg staan. Het zou goed kunnen dat door één of meerdere valkuilen het verzuim in stand wordt gehouden.Daarom heb ik een gratis e-book met onmisbare tips geschreven:

  • Deze voorkomen dat je noodgrepen uit moet gaan voeren bij een zieke medewerker
  • Staat vol met zaken die belangrijk zijn bij een ziekmelding goed afgedicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan
  • Bevat handige tips en trucs in die je helpen met besparen op de kosten
  • Geven inzicht in de zaken die in de organisatie (nog) niet goed zijn geregeld

Doe net als ruim 750 mensen voor je en download het gratis e-book: 5 valkuilen die een lager verzuim in de weg staan vandaag nog! 

Na het lezen van dit gratis e-book zal het duidelijk zijn waar de schoen wringt. Heb je geen idee hoe deze valkuil het best te verhelpen is? Vraag mij gerust om hulp, ik ben bereikbaar op 06 – 11063831.

771

mensen gingen je voor

Stuur mij het gratis e-book

 

Zodat ik weet dat het geen spam is....