Wat klanten zeggen

* Vanwege de privacy richtlijnen kan ik geen namen noemen van de personen die onder mijn begeleiding vallen.

Ik wil jou zo ontzettend bedanken voor al je werk, je vertrouwen en steun. Je bent een fijn mens, en ik voelde me erg op mijn gemak bij jou, en vind het fijn dat jij ons zo goed geholpen hebt gedurende dit proces! Mede dankzij jouw inzicht en hulp was dit mogelijk”

Uitkomst IVA met terugwerkende kracht

“Ik heb je hulp enorm gewaardeerd. Je stond altijd klaar als ik je nodig had en je reageerde altijd heel snel. Ik vind je een positief fijn mens en voelde mij door jou echt gehoord. “

Uitkomst IVA

“Ik had geen verwachting vooraf, maar vooral veel stress vanwege mijn onbegrepen ziekte. Stond wel open voor het traject. Mijn ervaring met jou was heel fijn en begripvol.”

Uitkomst IVA

“De ervaring was goed. Ik heb niks aan of op te merken. Gesprekken waren ook goed en duidelijk.”

Uitkomst hoger arbeidsongeschiktheidspercentage

“Ik vond de ervaring met jouw als arbeidsdeskundige erg prettig.  En ik weet dat jij de nodige kennis hebt. En dat ik me op jou kon verlaten, je hebt ook nog dingen toegevoegd.  Dat betekent dat je je later ook nog bezig houdt met je cliënten. Alles was goed geregeld.”

Uitkomst IVA

“Ik had in het begin inderdaad mijn twijfels en eigenlijk helemaal geen verwachting, aangezien ik de laatste jaren niets anders dan teleurstellingen moest verwerken op dit gebied. Ik ervaar dit geheel zeer positief tot nu toe. Ik vind de persoonlijke begeleiding en benadering zeer positief, ik heb nu niet het gevoel om een nummer te zijn.”

Uitkomst IVA

“We hadden alle uitleg van de verzekeraar gekregen en daardoor alle vertrouwen in de begeleiding. Onze ervaring met jou was zeer professioneel en tegelijkertijd heel vertrouwd en informeel. De inhoudelijke aanpak was super en deze heeft in de voorbereiding naar het gesprek met het UWV zeer geholpen.”

Uitkomst IVA

” Onze ervaring tot nu toe is dat je een empathisch  persoon bent die het voor ons opneemt tegen een overheidsinstantie. Waar wij de energie er kunde niet voor hebben en ons er bij neer gelegd , heb jij je tanden erin gezet en ga je ervoor. Dus ga zo door, wij zijn je dankbaar.”

Uitkomst van min 35 naar 80-100 met terugwerkende kracht

“We hebben geen twijfels voor wat betreft jou, maar zeker wel t.o.v. het UWV. We hebben zover geen vertrouwen in het UWV omdat we het gevoel hebben op deze manier aan het lijntje gehouden worden en wijzelf niet weten hoe hierin verder te gaan.( dit is al de derde vertrouwenspersoon die we hebben bij UWV). De ervaring met jou is tot nu toe goed , we zijn open en eerlijk tegen elkaar en we merken ook dat jij je niks laat wijs maken door het UWV.”

Uitkomst hoger arbeidsongeschiktheidspercentage

“Ik had vooraf geen echte verwachtingen alleen de hoop dat ik geholpen kon worden met mijn traject met het UWV. Tot nu toe is mijn ervaring heel positief. Je neemt mij vanaf het eerste moment serieus en dat is voor mij heel belangrijk. Wat ik vooral fijn vind is het contact, je reageert altijd heel snel en geeft goed advies. Je laat merken dat je betrokken bent en er alles aan doet om te kunnen helpen.’

Uitkomst IVA

“Mijn verwachting was om begrepen te worden, er waren wel twijfels door het voortraject met de bedrijfsarts. Mijn ervaring uiteindelijk was goed. Het gesprek met jou ging goed en ik heb het gevoel dat ik m.b.t. mijn gezondheid begrepen wordt, en dat er met mij meegedacht wordt en dat ik geholpen wordt”

Uitkomst IVA

“Het was een goed gesprek dinsdag de 30e en de arts was top! Waren er meer zoals hem. De voorbereiding heeft ons heel erg geholpen. Zeer dankbaar zijn we dat je de tijd en ruimte nam om ook aanwezig te zijn bij het gesprek. Hebben wij beiden heel erg gewaardeerd. Als wij het niet meer wisten, dan had jij een goede vraag of opmerking.”

Uitkomst 80-100%

“Van mijn kant heel erg bedankt voor jouw fijne begeleiding, dat heb ik ten zeerste gewaardeerd.”

Uitkomst hoger arbeidsongeschiktheidspercentage

Hoe was jouw ervaring?