Vervroegde IVA

Vervroegde IVA aanvragen

/
Wanneer het al vroeg duidelijk is dat je nooit meer kunt werken, kun je een vervroegde IVA aanvragen. Dit kan al vanaf 13 weken tot 68 weken. Ik help je met de vervroegde IVA aanvraag. Zodat deze op een juiste manier wordt ingevuld en de grootste kans bestaat dat deze wordt toegekend.
Afwijzingnicoline van klaveren

UWV wijst melding verslechtering af....

Als je (medische) situatie wijzigt, wil uwv dat je hier melding van maakt. Dat doe je door het te melden via een “melding verslechtering” In de case die ik in het blog heb beschreven, nam iemand die niet bevoegd is de beslissing dat deze melding niet in behandeling werd genomen. Leuk geprobeerd, maar daar trappen we niet in. Waarom je hier niet akkoord mee moet gaan lees je in dit blog.
IVAnicoline van Klaveren

Maar liefst 3 keer IVA

Het is niet bij iedereen bekend dat IVA ook kan worden toegekend op arbeidsdeskundige gronden. Toch kan dat zeker. Aan de hand van 3 casussen van mensen die ik heb geholpen leg ik uit hoe dat kan.
verbazingnicoline van klaveren

Soms loopt het anders….

In sommige gevallen lijkt het zo klaar als een klontje: iemand heeft al geruime tijd een WIA-uitkering op basis van 80-100%. Het gaat slechter, dit kan worden onderbouwd met medische informatie dus dat wordt gemeld aan UWV. Dat wordt IVA zou je denken. Maar dat is helemaal niet zo vanzelfsprekend.